Printvriendelijke pagina Tell-a-friend

Philips HQ9

Philips
Philips HQ9 Smart Touch XL / Speed XL Scheerkoppen
Belangrijkste kenmerken:
Philips HQ9 Smart Touch XL / Speed XL
- 3 scheerkoppen
€41.95

Philips HQ9 scheerkop


Een supersnelle scheerbeurt met optimaal resultaat is mogelijk met de Philips HQ9 Smart Touch XL/Speed XL scheerkop. Het gaat om een zeer geavanceerde scheerkop uitgerust met de nieuwste snufjes, zoals het dubbelmes-systeem waarmee de haartjes worden opgetild en daarna afgeschoren. Het Reflex Action-systeem volgt automatisch de contouren en dankzij de drie scheerringen bereikt u een groter oppervlakte. Dankzij de talloze voordelen geeft de scheerkop een glad resultaat. Met grote precisie worden zelfs de kortste stoppels aangepakt.
Om uw scheerapparaat goed te onderhouden wordt aangeraden de scheerkop na gebruik goed schoon te maken. Om een perfecte scheerbeurt te blijven behouden, kunt u het beste na een jaar de scheerkop vervangen.

Vergelijk typenummer en scheerkop als u gaat vervangen


Zorg dat de scheerkop niet bot wordt, want de scherpte en nauwkeurigheid van het scheersysteem nemen dan af. Het advies is om bij intensief gebruik de scheerkop jaarlijks te vervangen. Ook de stugheid van de haren speelt een rol bij slijtage. Neem het typenummer van uw scheerapparaat erbij en vergelijk dit met de nummers die bij deze scheerkop passen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
Als u een Philips HQ9 Smart Touch XL/Speed XL scheerkop of een huismerk HQ9 scheerkop wilt bestellen, kunt u bij ons rekenen op een snelle bezorging, die bovendien gratis is.

Zo vervangt u uw scheerkoppen:Scheerkoppen vervangen


Comfortabel en nauwkeurig


- Super Lift & Cut-technologie
- 15 vlijmscherpe mesjes
- Voor een snelle scheerbeurt
- Speed-XL-scheerhoofden
- 50% meer scheeroppervlakte
- Inhoud: 3 Philips HQ9 scheerkoppen
- Prijzen incl BTW en verzendkosten!
- Dit product past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn!
- Check altijd het type nummer van uw scheerapparaat, staat deze hier niet tussen dan is de kans 80% dat dit product niet gaat passen.

Kleuren en afbeeldingen kunnen afwijken.

* Let op: Vanwege hygiënische redenen is dit artikel uitgesloten van retourrecht!!!

Beschikbaarheid: 10 werkdagen
Verzendwijze: Post NL
Scheerkop op scheerblad bestellen? zoek altijd op type nummer!Scheerkoppen.nl © 2005-2014 is onderdeel van vhWebshops
Door het gebruik van de internetsite van Scheerkoppen en/of het plaatsen van een bestelling aanvaardt de klant de Algemene
Voorwaarden, klik hier voor de voorwaarden. Alle prijzen zijn in euro's en inclusief btw en verzendkosten. Kleuren en afbeldingen kunnen afwijken van de originele verpakking.