Altijd zoeken op typenummer van uw scheerapparaat

Altijd zoeken op typenummer van uw scheerapparaat

Bij Scheerkoppen.nl kunt u vervangende scheerkoppen kopen voor de meeste type scheerapparaten van Philips en Norelco. Om er zeker van te zijn dat u de juiste scheerkoppen aanschaft is het echter wel belangrijk om vervangende scheerkoppen altijd te zoeken aan de hand van het typenummer van uw scheerapparaat. Om vervelende situaties te voorkomen, doen wij erg ons best om u te wijzen op dit belang en alle mogelijke informatie te geven om direct de juiste scheerkoppen te vinden en te bestellen.

Het belang van zoeken op scheerapparaat typenummer

Het komt geregeld voor dat scheerkoppen worden besteld aan de hand van de afbeelding op de site. De afbeelding is vergeleken met de huidige scheerkoppen en op basis hiervan worden de scheerkoppen besteld. Helaas is deze methode niet waterdicht, omdat scheerkoppen op minimale details kunnen verschillen en deze details nou net het verschil kunnen maken tussen het wel of niet passen van scheerkoppen.

Scheerkoppen zijn type gebonden en om die reden vermelden wij bij de scheerkoppen altijd in een apart overzicht alle typenummers waar deze voor geschikt zijn. U kunt uw typenummer vergelijken met het overzicht dat wij plaatsen bij een scheerkop, maar u kunt ook uw typenummer rechtsboven in de zoekbalk invullen en zo een overzicht krijgen van de geschikte scheerkoppen. Zonder exact typenummer van uw scheerapparaat is het echter nooit met 100% zekerheid aan te geven of de gekozen vervangende scheerkoppen zullen passen.

Waar vind ik het typenummer van mijn scheerapparaat?

Bij de meeste modellen kunt u het typenummer van het scheerapparaat vinden bij de aansluiting van de oplader of bij de tondeuse (indien deze erop zit). Er zijn echter ook modellen waarbij het typenummer in de behuizing te vinden is, onder de scheerkoppen. U kunt dan de scheerkoppen los maken en daar het typenummer aflezen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het typenummer van uw scheerapparaat op een hele andere plek vinden is, maar dit zijn de twee meest voorkomende plaatsen om het typenummer te achterhalen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat het typenummer onleesbaar is geworden doordat deze vervaagd is. Wellicht heeft u de verpakking dan nog, de gebruiksaanwijzing of het aankoopbewijs, om toch het typenummer te achterhalen. Zonder typenummer kunnen wij u helaas echt niet adviseren en verder helpen.

Alleen retourneren in ongeopende verpakking.

Scheerkoppen zijn hygiënische artikelen en om die reden door de wet kopen op afstand uitgezonderd van het reguliere retourbeleid voor online aankopen. Normaal gesproken mag u een artikel uit de verpakking halen (indien dit noodzakelijk is) om deze te beoordelen, wanneer u het artikel online hebt aangeschaft. Wat betreft hygiënische artikelen is dit niet zo, deze mogelijk namelijk alleen retour worden gezonden wanneer de verpakking ongeopend is.

Wanneer de verpakking eenmaal geopend is, kunnen wij de hygiene niet meer garanderen en om die reden zijn geopende scheerkoppen uitgesloten van het reguliere retourrecht. Eigenlijk is dit voor u ook een prettige gedachte, toch? U wilt immers ook niet een hygiënisch artikel ontvangen waarvan de hygiene niet gegarandeerd kan worden. Wij kunnen garanderen dat alle artikelen in ons assortiment gloednieuw zijn en in ongeopende verpakking naar u toe worden gestuurd.