Verschillende betaalmogelijkheden!

Diverse betaalmogelijkheden

Wanneer u online aan het winkelen bent, wilt u gemakkelijk kunnen betalen op de manier die het beste bij u en uw situatie past en hier vooral niet verder over na moeten denken. Wij bij Scheerkoppen.nl begrijpen dit en hebben om die reden ervoor gekozen om een breed scala aan betaalmogelijkheden aan te bieden.

Welke betaalmogelijkheden?

Bij Scheerkoppen.nl kunt u zelf kiezen hoe u de betaling van uw bestelling in orde maakt. Vrijheid in betalen is prettig en om die reden kunt u kiezen uit vooraf betalen, maar ook achteraf. De beschikbare betaalwijzen zijn:

  • iDeal – Gemakkelijk betalen via uw eigen online bankomgeving
  • SEPA Bank Transfer – Vooraf overboeken (u ontvangt een e-mail met de betaalgegevens)
  • PayPal – De meest bekende online portemonnee
  • CreditCard – Mastercard / Visa / American Express
  • Klarna – Achteraf betalen

Betaalmogelijkheden voor klanten buiten Nederland

Ook voor klanten die niet woonachtig zijn in Nederland bieden wij diverse betaalmogelijkheden. Dit zijn betaalmogelijkheden die binnen de eigen landsgrenzen bekend en vertrouwd zijn.

  • Bancontact – België
  • SOFORT – Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen
  • GiroPay – Duitsland

Veilig betalen

Voor het uitvoeren van onze betalingen hebben wij een zogeheten Payment Provider in de arm genomen. Dit is een partner, Mollie, die voor ons de betalingen faciliteert en uitvoert. Wij hebben er bewust voor gekozen om samen te werken met een Payment Provider, omdat wij het belangrijk vinden om de meest veilige en betrouwbare betaalsituatie te bieden. Onze Payment Provider Mollie heeft als core business het verwerken en beveiligen van online betaalverkeer en wij hebben als core business het leveren van kwalitatieve scheerkoppen en de prettigste online winkelervaring. Zo kan iedereen doen waar hij het beste in is 😉

Snelle verzending van uw bestelling

Nadat de betaling van uw bestelling in orde is gemaakt (voor Klarna betalingen, wanneer de aanvraag is goedgekeurd door Klarna), komt uw bestelling bij ons binnen en deze wordt zo spoedig mogelijk verzonden. De artikelen op onze website hebben wij allemaal op voorraad en deze worden dan ook dezelfde dag nog verzonden, indien de bestelling voor 17u geplaatst is. Een heel enkele keer kan het natuurlijk voorkomen dat een artikel zo populair is dat deze net uitverkocht is, maar dit geven we dan natuurlijk netjes aan op onze website.

Simpel en snel bestellen

Een bestelling op Scheerkoppen.nl is gemakkelijk geplaatst. In slechts een paar simpele stappen heeft u een bestelling geplaatst en afgerond. Wilt u weten hoe? Lees dan vooral eens verder op de volgende pagina, ‘How To winkel’ pagina van Scheerkoppen.nl