Gratis verzending binnen Nederland

Gratis verzending binnen Nederland

Alle op Scheerkoppen.nl genoemde prijzen zijn inclusief btw. Tevens bieden wij gratis verzending aan op alle bestellingen binnen Nederland die verstuurd kunnen worden middels brievenbuszending. Indien brievenbuszending niet mogelijk is, geven wij dit aan bij het desbetreffende artikel en brengen wij € 4,95 in rekening voor de verzendkosten.

Snelle levering

Wij begrijpen dat u uw bestelling het liefst zo snel mogelijk in huis hebt en dragen daarom zorg voor snelle verzending. Wanneer uw bestelling voor 17uur is afgerond en bij ons binnen is, versturen wij deze dezelfde dag nog. In de praktijk heeft u dit veelal de volgende dag al in huis. De exacte levertijd is echter afhankelijk van het postbedrijf, hier hebben wij dus helaas geen verdere invloed op.

Betrouwbare service

Tevreden klanten vinden we belangrijk en daarom zorgen wij graag goed voor onze klanten. Wij bieden u dan ook een betrouwbare service voor, tijdens en na uw aankoop.

  • We hanteren scherpe en eerlijke prijzen
  • We bieden meerdere veilige en betrouwbare betaalmogelijkheden
  • We dragen zorg voor snelle verzending
  • We zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen
  • U kunt 24 uur per dag via de mail / het contactformulier contact met ons opnemen en u krijgt binnen 24u een reactie

Verzendingen buiten Nederland

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop als u niet in Nederland woont. Verzendingen binnen Nederland zijn meestal gratis, maar voor leveringen buiten Nederland bedragen de verzendkosten € 2,50 voor zendingen die door de brievenbus passen. Past het door u bestelde artikel niet door de brievenbus? Dan wordt dit aangegeven bij het desbetreffende artikel en dan bedragen de verzendkosten € 4,95.

Levertijd voor verzendingen buiten Nederland

Ook voor bestellingen die buiten Nederland geleverd moeten worden geldt voor 17uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Wij versturen brievenbus zendingen altijd met het priority logo, zodat onze poststukken met voorrang worden behandeld in het internationale postverkeer. Dit betekent vaak dat u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen in de brievenbus kunt verwachten, maar de exacte levertijd kan natuurlijk per land verschillen.