Gratis verzending binnen Nederland

Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten (binnen Nederland). Wij streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Bovendien bieden wij altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de voordelen waarvan u profiteert wanneer u iets bestelt bij een van onze webwinkel op het gebied van scheren.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Aangezien wij een webwinkel zijn, liggen onze prijzen veel lager dan in de gewone winkel.
Heeft u iets besteld, dan wilt u de producten uiteraard graag snel ontvangen. De vele klanten die u zijn voorgegaan, zijn enthousiast over de snelle leveringen. Heeft u een vraag over de bezorging van uw bestelling, neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen hierop zo snel mogelijk reageren.

Levering in Nederland en Belgie
Verzending binnen Nederland is gratis. U betaalt dan geen portokosten. Het is mogelijk uw bestelling ook buiten Nederland te laten bezorgen. De verzendkosten bedragen dan €2,50 per bestelling.
Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk. U ontvangt deze dan ook binnen een aantal dagen. De bezorgtermijn verschilt uiteraard per land.