Geplaatst op

Welk scheersysteem past het beste bij jou?

Welk scheersysteem past het beste bij jou?

Help, welk scheersysteem kies ik?!

Misschien scheer je al jarenlang je gezicht, maar heb je eigenlijk geen idee welk scheersysteem nu het beste bij je past. Vandaag de dag hoeft er niet meer altijd met een scheermesje geschoren te worden. Elektrisch scheren kan een prima manier zijn om jezelf te ontdoen van je baardgroei. Toch wordt wel eens vergeten dat de keuze van een scheersysteem best een heel persoonlijke smaak en keuze is. Vind je het lastig om er nu precies achter te komen wat bij jou past? Dan zijn er gelukkig altijd een aantal hulpmiddelen en tips die je daarbij kunnen helpen om daar achter te komen. Het grootste verschil in scheersystemen zit hem in het folie scheersysteem en het roterend scheersysteem. Wat precies het verschil is tussen die twee wordt in de komende alinea’s uitgelegd.

Het folie scheersysteem

Een folie scheersysteem is uitstekend geschikt wanneer je graag dicht op de huid wilt scheren. Je scheert niet zo diep als met een scheermesje, maar in elk geval meer dan een roterend scheersysteem. De scheermesjes in een folie scheersysteem zitten dichter tegen de behuizing van een scheerapparaat aan waardoor de haartjes ook dichter bij de huid worden afgesneden door het scheerapparaat. Wil je een super gladde huid? Dan is dit zeker aan te raden! Braun is een merk van het elektrische scheerapparaat dat uitstekend geschikt is om op deze manier te scheren. Je kunt kiezen uit verschillende typen en modellen van het Braun scheersysteem, inclusief scheerkoppen. De scheerkoppen kun je natuurlijk ook apart aanschaffen.

Het roterend scheersysteem

Een roterend scheersysteem volgt op een gemakkelijke wijze de contouren van het gezicht. De essentie kun je eigenlijk al in de naam terug vinden. De ronde scheerkoppen zorgen ervoor dat op een gemakkelijke manier de hoeken en ronde vormen in het gezicht geschoren kunnen worden. De nek en de kaaklijn kunnen bijvoorbeeld zo ook veel gemakkelijk geschoren worden. Het is een comfortabele en gemakkelijke manier van scheren. Philips is een merk dat je uitstekend kunt gebruiken wanneer je de voorkeur geeft aan een roterend scheersysteem. Het maakt het scheren gemakkelijker. Je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende elektrische scheerapparaten en scheerkoppen. Uiteraard is de keuze van het scheerapparaat ook een beetje afhankelijk van hoe zwaar of hoe licht je baardgroei is. Je kunt in elk geval weer uitstekend voor de dag komen door de keuze te maken voor een Philips scheerapparaat.